Рух транспорту по вулиці Танкопія заборонять на два дні

Фото: Харків Times

Рух транспорту по вул. Танкопія, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощєпкова, буде заборонено щоденно з 8:00 до 20:00 19 та 22 червня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

“Це пов’язано з проведенням капремонту проїжджої частини”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим, автобус №15е об’їжджатиме закриту ділянку таким чином:

  • підчас руху в бік пр. Льва Ландау: вул. Танкопія – вул. Ощєпкова – вул. Рибалка – вул. Харківських Дивізій – вул. Танкопія – пр. Петра Григоренка – вул. Олімпійська та далі за маршрутом;
  • підчас руху в бік бул. Богдана Хмельницького: вул. Олімпійська – пр. Петра Григоренка – вул. Танкопія – вул. Харківських Дивізій – вул. Рибалка – вул. Ощєпкова – вул. Танкопія та далі за маршрутом.

Крім того, з 9:00 до 20:00 19 та 22  червня буде заборонений рух тролейбусів по вул. Танкопія, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощєпкова.

У зв’язку з цим, тролейбус №36 курсуватиме так: розворотне коло «Вул. Дванадцятого Квітня» – вул. Дванадцятого Квітня (у зворотному напрямку: пр. Індустріальний) – пр. Олександрівський – бул. Богдана Хмельницького – перехрестя бул. Богдана Хмельницького/пр. Московський.

Тролейбус №25 не ходитиме.

Як повідомляв Харків Times, завтра, 19 червня, з 7:00 і до 22:00 20 червня тимчасово забороняється рух транспорту по вул. Академіка Проскури на ділянці від Білгородського шосе до вул. Чкалова.

У суботу ввечері буде заборонено також рух по Клочківському узвозу та проспекту Незалежності.