У Харкові в ДТП серйозно постраждали два пішоходи і пасажирка авто (фото)

Поліція встановлює обставини двох ДТП в різних районах Харкова. Неподалік від Південного вокзалу легковик врізався в автобус. На Салтівці таксист збив двох нетверезих пішоходів. Всі постраждалі у лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

12 червня приблизно о 19:00 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Малиновського та Благовіщенської. Внаслідок зіткнення рейсового автобусу Iveco Pegaso під керуванням 52-річного водія та автомобіля Nissan Almera, за кермом якого був 21-річний молодик, постраждала пасажирка легковика. 20-річну потерпілу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень.

13 червня близько другої години ночі на вулиці Героїв Праці 53-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta допустив наїзд на двох пішоходів. В результаті чоловіки 24 і 26 років отримали травми та були доставлені до лікарні.

За повідомленнями очевидців в соцмережах, пішоходи були п’яні й переходили дорогу в парі десятків метрів від призначеного для цього місця. Водій (таксист) був тверезий і сказав, що не встиг помітити раптово з’явившихся на дорозі людей. Обох постраждалих відкинуло з дороги на тротуар, з серйозними травмами їх забрала швидка.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК.

Причини й обставини обох ДТП з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, 9 червня на перехресті Киргизької та Льва Ландау в Харкові зіткнулися два автомобілі. Медики госпіталізували двох постраждалих.

11 червня на Павловому Полі Lanos на пішохідному переході збив дитину.