Прийшов “брати” касу – пішов з пляшкою: в Печенігах озброєний чоловік пограбував АЗС

Фото: Полиция Чугуевского района

Поліцейські затримали 23-річного чоловіка за розбійний напад на автозаправну станцію в селищі Печеніги Харківської області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі Чугуївського району.

12 червня близько 3:00 зловмисник, обличчя якого було закрите маскою, зайшов зайшов в приміщення АЗС і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати у 30-річної жінки-оператора гроші з каси. Жінці вдалося втекти, після чого грабіжник переключився на 19-річного оператора. Грабіжник, погрожуючи зброєю змусив юнака відкрити касу. Але до величезного розчарування грошей там не знайшов – всю виручку оператор встигла здати до нападу.

Однак зловмисник не пішов з АЗС з порожніми руками – він схопив пляшку алкогольного напою і втік.

Затримали зловмисника протягом декількох годин. Ним виявився безробітний 23-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і свій вчинок пояснив тим, що хотів похвалитися перед знайомими.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій). Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в ніч на 8 червня, невідомі зловмисники пограбували торговий павільйон на проспекті Гагаріна і винесли мобільні телефони та роутери на загальну суму близько 70 тисяч гривень.