У вихідні в Харкові пройдуть змагання гоночних дронів та автомоделей

Фото: city.kharkov.u

Етап чемпіонату України з дрон-рейсингу «UADR Challeng» і змагання шосейно-кільцевих автомоделей і drift-моделей на радіоуправлінні «Kharkiv RC challenge 2021» пройдуть в Харкові 12-13 червня на арт-заводі «Механіка».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради з посиланням на організаторів змагань.

Як розповіли організатори, головна мета заходів — розвиток і популяризація безпілотних технологій, автомодельного спорту і авіамоделювання.

Глядачі зможуть спостерігати вживу і на екранах екстремальне пілотування дронів на швидкостях 150-200 км/год, змагання автомоделей, а також більше дізнатися про техніку і поспілкуватися з професійними пілотами.

Учасники боротимуться за статус кращого на харківському етапі, а також за можливість після закінчення сезону представляти Україну на чемпіонаті світу у Південній Кореї.

Місце проведення: арт-завод «Механіка» (вул. Плеханівська, 126).

У суботу відбудуться кваліфікаційні змагання, у неділю — фінал.

Старт змагань у суботу та неділю — о 12:00.

Змагання проходять під патронатом секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова за підтримки Української федерації дрон-рейсингу, Української федерації автомодельного спорту, а також Української федерації авіамодельного і дрон-спорту.

Як повідомляв Харків Times, з 11 по 13 червня Харків приймає міжнародні змагання з кінного спорту.

19 червня харків’ян звуть на битву спортзалів.

Того ж дня, 19 червня, на ОСК «Металіст» у Харкові проведуть Burpee Challenge — змагання з виконання бёрпі на швидкість.