У спорткомплексі школи на Новгородській відкривають дитячі секції (фото)

Сучасний спорткомплекс в Харківській спеціалізованій школі №132 на вулиці Новгородській, 1 починає повноцінну роботу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

У складі комплексу – чотири спортивні зали, допоміжні приміщення, а також Музей олімпійської слави.

Директор школи №132 Ніна Симоненко розповіла, що у спорткомплексі зможуть займатися більше 800 учнів навчального закладу та діти з інших шкіл. Оскільки залів кілька, в них одночасно матимуть змогу тренуватися кілька класів. Наприклад, частина дітей грає у волейбол, а частина — навчається гімнастиці. Також вона зазначила, що крім існуючого спорядження в спорткомплексі планується встановити столи для гри в шахи, які набирають популярність серед дітей.

«Це дуже крутий спорткомплекс. Тут можна займатися волейболом, баскетболом, спортивною гімнастикою, скелелазінням, воркаутом та іншими видами спорту, але головне – щоб ви були здоровими. Займайтеся спортом на здоров’я», — сказав секретар міської ради Ігор Терехов, який відвідав школу.

Директор школи уточнила, що заняття в секціях почнуться з нового навчального року. Діти з інших навчальних закладів зможуть займатися вечорами, з 16:00 до 20:00.

Як повідомляв Харків Timess, будівельні роботи в спорткомплексі завершилися в жовтні минулого року, але секції в ньому досі не працювали.