«Металіст 1925» вийшов до Прем’єр-Ліги

Фото: metalist1925.com

В останньому матчі сезону харківський футбольний клуб здолав кременчуцький «Кремінь» з переконливим рахунком 4: 0.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

У воротах противників розписалися: Блажко (21 хвилина), Батюшін (30 і 74), Голодюк (33).

«Ми заслужили вихід! У нас цей рік був дуже непростим, враховуючи всі навколофутбольні моменти, але потрібно віддати належне нам усім. У нас склався дуже гарний колектив, спільно з керівництвом, футболістами, всім персоналом клубу, а там, повірте, дуже багато людей, ми добились своєї мети, до якої йшли!» — прокоментував перемогу після матчу головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов.

«Три години у ранзі клубу української Прем’єр-Ліги. Стан фантастичний, політ нормальний, емоції приголомшливі! Так, друзі, ми зробили це — зробили разом з вами!

Наш шлях у надскладному контроверсійному сезоні не було всіяно пелюстками троянд! Ми падали та піднімалися, втрачали очки, програвали, нам було боляче, але ми не зупинялися! Ми крок за кроком йшли до своєї мрії. Ми вірили у власні сили.

Максималізм кожного вболівальника штовхав команду вперед: то згасала, то відроджувалася віра в хлопців, у наш тренерський штаб та вірність обраного курсу! Але ми втримали рівновагу, не збилися з обраної траєкторії, не піддалися провокаціям ззовні та сьогодні, разом, в єдиному пориві, святкуємо успіх! Наш спільний успіх!» — йдеться на сайті клубу.

Як повідомляв Харків Times, 21 липня 2020 року харківський клуб «Металіст 1925» після трьох поразок поспіль поміняв команду тренерів.

Футбольні поля дитячої спортивної школи футбольного клубу «Металіст 1925» відремонтують за рахунок міста.