У Харкові виявлені квартири, де займалися проституцією (відео)

Поліція провела обшуки в чотирьох квартирах у Харкові, що використовувалися для заняття проституцією. Виявлено 11 ймовірних повій, трьох молодих жінок підозрюють у сутенерстві.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Сьогодні, 27 травня, правоохоронці повідомили трьом молодим жінкам 34, 22 і 39 років про підозру в сутенерстві або втягненні в заняття проституцією (ч. 2 ст. 303 КК) та створенні або утриманні місць розпусти і звідництво (ч. 2 ст. 302 КК). Перед цим поліція провела обшуки в чотирьох квартирах у Харкові, де, імовірно, продавали кохання за гроші.

Під час обшуків було вилучено гроші, отримані від злочинної діяльності, мобільні телефони та «чорнові записи клієнтів».

Слідство вважає, що 34-річна мешканка Дергачівського району області «підбирала молодих жінок в уразливому стані й втягувала їх в заняття проституцією». Вона ж знімала у місті чотири квартири, де жриці любові «надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду».

«Жінка також підібрала двох адміністраторів 22 і 39 років, які  приймали дзвінки від клієнтів на робочі номери, повідомляли вартість та умови надання клієнтам послуг сексуального характеру, проводили з клієнтами розрахунок грошових коштів за надані сексуальні послуги та робили чорнові записи отриманих незаконних прибутків від наданих сексуальних послуг дівчатами, контролювали вихід на роботу повій», – розповіли у поліції.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питання повідомлення про підозру іншим членам групи.

Як повідомляв Харків Times, 12 травня прес-служба Нацполіціі повідомляла, що поліція Харкова викрила групу сутенерів, яку організувала 46-річна місцева мешканка. До групи також входив чоловік, який виконував ролі водія та охоронця, й дві жінки у віці 27 і 18 років.