Завтра у Сокольниках проведуть військово-патріотичну гру для молоді

Фото: www.city.kharkov.ua

Військово-патріотична гра «Сила духу» для молоді Харкова відбудеться 28 травня на базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Харківській області (вул. Сокольники, 23).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

У заході візьмуть участь 12 команд (по шість осіб) з числа активної молоді, а також з багатодітних та малозабезпечених сімей. Їм належить подолати смугу перешкод і пройти маршрут з виконанням фізичних вправ на території Лісопарку.

Час проведення гри — з 15:00 до 18:00.

Також під час заходу всі бажаючі зможуть познайомитися з роботою вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області, спецпідрозділу «Схід», побачити показові виступи кінологічної служби.

У зв’язку з карантином військово-патріотична гра «Сила духу» проводитиметься з дотриманням всіх протиепідемічних правил.

Організатори — Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради та Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області.

Як повідомляв Харків Times, свята, присвячені Міжнародному дню захисту дітей, пройдуть в Харкові з 29 травня по 7 червня.