У Харкові поліція затримала групу наркодилерів (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція викрила банду, яка продавала канабіс оптовими партіями. До складу угруповання входили четверо харків’ян у віці 33, 52, 53 і 66 років.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Безпосередньо на торгівлі наркотиками попався 33-річний чоловік. Він продав партію канабісу вагою близько одного кілограма, що складає приблизно тисячу доз. Старші його подільники, за даними слідства, також торгували наркотиками. Саме вони розробили схему збуту канабісу. Всі четверо затримані.

24 травня оперативники провели 10 одночасних санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та в автомобілях, що належать зловмисникам.

Під час обшуків було виявлено та вилучено чотири паперових згортки з канабісом вагою близько 400 грамів, 11 000 гривень та 230 доларів, отримані від продажу наркотиків, 25 кущів конопель, насіння конопель вагою близько 200 грамів, мобільні телефони, банківські картки.

Проводиться розслідування за ч.1 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання), Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у 50-річної харків’янки вилучили канабіс вартістю близько 100 000 гривень.