У Дергачах засудили місцевого жителя, який зґвалтував 50-річну жінку

Дергачівський районний суд Харківської області визнав винним 34-річного чоловіка, який побив і згвалтував 50-річну жінку і призначив зловмиснику покарання.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, обвинувачений, житель Дергачівського району, в момент скоєння злочину був п’яний. Він зайшов до лісу, де зустрів знайому жінку, яка йшла додому з роботи.

Зловмисник ударив жінку кулаком в обличчя, від чого та впала, Після цього, чоловік, застосовуючи силу і погрожуючи жінці розправою, зґвалтував її.

В результаті протиправних дій зловмисника жінці були заподіяні легкі тілесні ушкодження, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Суд визнав зловмисника винним у згвалтуванні жінки з нанесенням легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 152 КК України) та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, Київський районний суд Харкова визнав винним громадянина Республіки Узбекистан в згвалтуванні 15-річної дівчини і засудив до найбільш суворого покарання за подібний злочин.