Минулої ночі під Харковом горіли дві вантажівки та причепи (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Увечері 6 травня на відкритій території приватного підприємства по вул. Коцюбинського, 40 у с. Надточії (Пісочинська ОТГ Харківського району Харківської області) загорівся вантажний автомобіль Renault Magnum.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку “101” о 22:42. До місця події прибуло два відділення 6-ї та 7-ї Державних пожежно-рятувальних частин та підрозділ місцевої пожежної команди із селища Пісочин.

“На той момент полум’я встигло повністю охопити вантажівку з тентованим причепом, а також поширитися на кабіну другої вантажівки, тентований напівпричіп та рефрижераторний напівпричіп. Крім того, вогнем були пошкоджені дерев’яні конструкції даху будівлі, що не експлуатується. Загальна площа пожежі складала біля 50 кв. м”, – йдеться у повідомленні.

За допомогою повітряно-механічної піни о 23:07 вогонь вдалось локалізувати та о 00:29 ліквідувати. На місці пожежі працювало три одиниці пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу ДСНС.  Причина виникнення пожежі встановлюється.