Подвійне вбивство на Салтівці – суд відправив підозрюваного у СІЗО

Фото: hk.npu.gov.ua

Суд в Харкові обрав запобіжний захід 22-річному підозрюваному у вбивстві молодого чоловіка і жінки, тіла яких з колото-різаними ранами виявили на Великдень, 2 травня, в квартирі однієї з багатоповерхівок по вулиці Дружби народів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За словами начальника Управління карного розшуку Романа Іващенка, 22-річний харків’янин був знайомий із загиблими. Він потрапив під підозру у скоєнні подвійного вбивства вже в перші години розслідування.

Керівник Управління зазначив, що під час затримання підозрюваний не чинив опору. За місцем його проживання під час обшуку були виявлені речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Сьогодні, 5 травня, за рішенням суду підозрюваний відправлений під варту терміном на 60 днів без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 2 травня в поліцію повідомили, що в квартирі на вулиці Дружби народів знайдені тіла 29-річного чоловіка і його 24-річної подруги.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка і дівчини, тіла яких знайшли в квартирі однієї з багатоповерхівок по вулиці Дружби народів.