Заступник глави ХОДА Тетяна Єгорова Луценко заявила про безпідставне звільнення

Фото: Татьяна Егорова-Луценко /Facebook

Глава Харківської обласної держадміністрації Айна Тимчук звільнила останнього заступника, призначеного її попередником Олексієм Кучером. З посади віце-губернатора звільнено Тетяну Єгорову-Луценко, яка є главою фракції партії “Слуга народу” в Харківській облраді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Тетяни Єгорової-Луценко в Facebook.

“28 квітня голова Харківської обласної адміністрації Айна Тимчук повідомила мені про моє звільнення з посади першого заступника голови ОДА. Ніяких об’єктивних причин, пов’язаних з виконанням мною своїх функціональних обов’язків, такому рішенню немає. Як і не було мого власного бажання піти з посади”, – розповіла Тетяна-Єгорова Луценко.

На її думку, причиною звільнення стало розбіжність поглядів з деяких питань роботи ХОДА.

У заяві, опублікованій в Telegram Харківської облорганізації партії “Слуга народу”, Тетяна Єгорова-Луценко уточнила, з яких питань розходилися погляди її та губернатора. Чиновниці не збігалися в думках, коли “мова йшла про проблеми забезпечення ковідних лікарень, про долю промислових об’єктів міста, інших соціально важливих для харків’ян проблем”. При цьому вона додала, що не хоче виносити бруд з хати.

Надалі Тетян-Єгорова Луценко планує зосередитися на партійній діяльності в ролі глави фракції СН в облраді.

На посаді віце-губернатора Тетяна Єгорова-Луценко пропрацювала менше року. На цю посаду її було призначено відповідно до рішення тодішнього глави ХОДА Олексія Кучера від 31 липня.

На сайті обладміністрації розпорядження про звільнення Тетяни Єгорової-Луценко відсутнє. Однак інформацію про неї з сайту ХОДА прибрали. На прохання журналістів прокоментувати звільнення віце-губернатора в прес-службі обладміністрації не відповіли.

Станом на 1 травня 2021 року заступниками Айни Тимчук працюють Антон Деньгуб, Роман Семенуха, Олександр Скакун, Михайло Харлан і Михайло Черняк.

Як повідомляв Харків Times, Президента просять звільнити Айну Тимчук за «16 з половиною тисяч».