На вулиці Фонвізіна відремонтують проїжджу частину і встановлять дитячий майданчик

Фото: Домофото

На вулиці Фонвізіна, що в Слобідському районі Харкова, проведуть роботи з благоустрою.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Про такі плани сьогодні, 23 квітня, під час зустрічі з жителями розповів секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

Серед першочергових робіт з благоустрою – ремонт проїжджої частини.

«Вже наступного тижня почнуться завершальні роботи з перекладки теплотраси, яку ми почали торік, і відразу після цього почнемо ремонтувати дорогу. Все це займе близько двох місяців», – зазначив Ігор Терехов.

Також у дворі будинків №15 і 17 буде встановлений дитячий майданчик та проведені інші роботи з благоустрою, зокрема, вирубка тополь, на які скаржаться алергіки. Крім того, Ігор Терехов прийняв заявки на ремонт під’їздів.

Ще одне глобальне питання, яке хвилювало жителів вулиці Фонвізіна, – оформлення кількома гаражними кооперативами права власності на землю. Ці гаражі були побудовані ще за радянських часів, але у їхніх формальних власників досі немає документів, які б підтверджували право власності на цю нерухомість. Як зазначив Ігор Терехов, міська влада допоможе вирішити цю проблему.

«Представники кожного кооперативу разом із нашим юристом займуться оформленням всіх документів. У підсумку, ви отримаєте право власності на своє майно. Це дуже важливо, оскільки ніхто не зможе претендувати на цю землю, і, відповідно, ніщо не загрожуватиме цим гаражам, оскільки вони стануть повністю легальними», – підкреслив Ігор Терехов.

Як повідомляв Харків Times, міська влада має намір масштабно реконструювати Журавлівський гідропарк.