Тролейбусному маршруту №46 пощастило

Пасажири тролейбусного маршруту №46 вправі сподіватися на поліпшення – салони митимуть ретельніше, а на маршрути в години пік вийде більше одиниць рухомого складу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Майбутні зміни на 49-му маршруті пов’язані зі вчорашньою, 29 березня, поїздкою в тролейбусі цього маршруту секретаря міської ради Ігоря Терехова. Мабуть, побачене здивувало й спантеличило виконуючого обов’язки харківського мера, оскільки відео з цієї поїздки Терехов сьогодні, 30 березня, продемонстрував на робочій нараді у міськраді.

«За поручні неможливо взятися, все брудне. Хто повинен це прибирати? Подивіться, у якому стані вихід. Як таке можна допускати? Закріпіть людей за кожним депо і наведіть лад», – заявив Терехов.

Він також доручив у години пік випускати на маршрут більше тролейбусів та заасфальтувати одну із зупинок на маршруті, а також привести до ладу автомати для покупки й поповнення квитків E-ticket, що розташовані на зупинках громадського транспорту, та налагодити їх роботу.

Що ж, харків’янам варто сподіватися на те, що поїздки по місту стануть для секретаря міськради звичними.

Як повідомляв Харків Times, у зв’язку із регламентно-профілактичними роботами на тяговій підстанції «Вул. Дружби Народів» рух тролейбусів по вулицях Академіка Павлова, Леся Сердюка та Наталії Ужвій, на ділянці від розворотного кола «Станція метро «Героїв Праці» до розворотного кола «Північна Салтівка-2», буде заборонено щодня з 10:00 до 15:00 – 30 , 31 березня й 1 квітня.