Дивний випадок на проспекті Гагаріна (фото)

У ніч на сьогодні, 26 березня, на проспекті Гагаріна патрульні поліцейські затримали чоловіка, який, ймовірно, пошкодив сім автомобілів і вітрини двох магазинів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульній поліції області.

Вночі до поліції повідомили, що невідомий чоловік б’є автівки на проспекті Гагаріна. Прибулі на місце події патрульні виявили «громадянина, який поводився агресивно та здійснював хуліганські дії», й затримали його.

«Поліцейські також оглянули прилеглу територію та виявили свіжі пошкодження на семи припаркованих автомобілях та вітринах двох магазинів», – йдеться у повідомленні.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, їй і передали затриманого.

Як повідомили Харків Times у прес-службі Нацполіціі області, «за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство)». Інших подробиць у поліції не повідомляють, запевняючи, що «всі обставини встановлюються».

Як повідомляв Харків Times, увечері 21 листопада 2020 року 19-річний мешканець Малої Данилівки з криками «Аллах акбар!» розбив скло у дверях Харківської обласної держадміністрації, бажаючи, за його словами, «привернути увагу депутатів».