У Харкові конфлікт водіїв маршруток закінчився різаниною (фото)

Вранці сьогодні, 23 березня, патрульна поліція затримала чоловіка, ймовірно, причетного до нападу на водія маршрутного таксі на вулиці Амурській.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Виклик на вулицю Амурську надійшов рано вранці. На місці події прибулі патрульні виявили пораненого водія маршрутного автобуса у важкому стані. Поранений зумів розповісти, що інший водій маршрутки, з яким він посварився, завдав йому кілька ударів ножем у груди й спину та втік з місця події.

Бригада швидкої допомоги доставила постраждалого до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної меддопомоги.

Патрульні встановили, що свій автобус підозрюваний залишив на одній з АЗС, а сам зник на власній машині. Незабаром поліція затримала підозрюваного.

Як повідомили Харків Times у прес-службі Нацполіціі області, виклик до служби «102» надійшов близько 06:30 ранку. Потерпілому водієві 43 роки. Він знаходиться у лікарні, його стан наразі медики вважають задовільним. Поки що його поранення поліція кваліфікує як легкі тілесні ушкодження.

Затриманий – 50-річний громадянин Азербайджану. З місця події він поїхав на маршрутці, яку водив, залишив її біля однієї з АЗС на Московському проспекті та поїхав на власній машині.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 КК (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до двох років. Розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, у липні 2020 року харківські поліцейські затримали 27-річного безробітного громадянина Туреччини, який кілька разів ударив ножем 30-річного місцевого мешканця на дитячому майданчику на проспекті Тракторобудівників.