У Пісочині дівчина втікла від нападника, розстебнувши свою куртку

У селищі Пісочин 24-річна дівчина зірвала плани чоловіка, що напав на неї. Вона розстебнула свою куртку, вислизнула з неї і втекла.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Спроба нападу сталася на вулиці Донській увечері 18 березня коли дівчина поверталася додому. До неї підійшов невідомий чоловік, схопив за руку і погрожуючи предметом, схожим на ніж, потягнув в сторону поля. Але намірам нападника не судилося збутися.

Вже о 23:00 дівчина була в місцевому відділенні поліції і розповіла правоохоронцям про подію. Заявниця зазначила, що в руках зловмисника залишилися її сумка з особистими речами і куртка, в кишені якої знаходився мобільний телефон.

На місці події оперативники знайшли шарф заявниці. А неподалік від місця нападу – обгорілі фрагменти одягу і особистих речей, які зловмисник намагався знищити.

Співробітникам сектора реагування патрульної поліції знадобилося менше години, щоб затримати нападника. Ним виявився 50-річний чоловік, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 187 КК (розбій) Кримінального кодексу України. Нападнику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські затримали 43-річного чоловіка, підозрюваного в серії нападів і грабежів.