Троє чоловіків побили учасника перекриття дороги у Вільхівці

Фото: Типичная Ольховка / Facebook

Троє чоловіків побили учасника перекриття дороги у селі Вільхівка Харківського району 16 березня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

16 березня о 11:15 до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що мешканці села Вільхівка перекрили рух вантажного транспорту, який возить пісок з карьеру та розбиває дорогу. Легкові автомобілі учасники акції пропускали без перешкод. Охорону публічного порядку здійснювали  співробітники відділення поліції.

Під час акції протесту троє осіб на автомобілі «КІА», які хотіли проїхати через перекриту дорогу, вчинили бійку. В результаті бійки легкі тілесні ушкодження отримав 39-річний місцевий житель, який брав участь в акції протесту проти видобутку піску.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку відділення поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 2. Вирішується питання щодо відкриття за вказаним фактом кримінального провадження.

Свідки події пишуть у соцмережах, що нападники – представники охорони кар’єра, які були озброєні ножами.

Як повідомляв Харків Times, 26 січня у Вільхівці Харківського району жителі селища перекривали дорогу вантажівкам, які возять пісок з місцевого кар’єру.

Вночі 5 лютого селі під Харковом стався вибух і спалили два автомобілі місцевих активістів. Спалені машини належать подружжю, яке бореться проти піщаних кар’єрів.

Жителі Вільхівської громади, які виступають проти видобутку піску в кар’єрах в їх селах, 8 лютого прийшли з протестом до обласного департаменту екології та природних ресурсів.