Креативних харків’ян запрошують на безкоштовний майстер-клас з бізнесу

Илюстративне фото

Курс навчання ефективному управлінню для представників креативних центрів і творчих студій — воркшоп «Create Kharkiv» — відбудеться з 30 березня по 25 квітня.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Проект спрямований на підтримку творчих індустрій, навчання менеджерів і команди більш ефективній роботі під час карантинного періоду.

Зареєструватися на навчання можуть співробітники художніх, музичних і вокальних студій, студій архітектури та дизайну, різних шкіл — мовних, танцювальних, акторської майстерності, шкіл блогерів, центрів розвитку дітей та центрів розваги для дітей і будь-яких інших творчих об’єднань.

Навчання пройде за сімома напрямками: маркетинг, продажі, фінанси, педагогіка і проєкти, лідерство, робота з персоналом, PR.

Курсанти навчаться застосовувати сучасні бізнес-інструменти та отримають навички професійного управління, розроблять стратегічний план розвитку компанії на рік. Викладачами курсу будуть провідні бізнес-тренери, спікери та підприємці Харкова.

Навчання безкоштовне. Але необхідно пройти реєстрацію та попередній експертний відбір.

Термін подачі заявок — з 17 по 28 березня.

Більш детальна інформація та реєстрація тут.

У міськраді повідомляють, що проект «Create Kharkiv» розроблений за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. У 2020 році були проведені міський конкурс креативних проектів і два фестивалі «Create Kharkiv».