Суд обрав запобіжний захід винуватцю ДТП під Куп’янськом

Фото: kh.dsns.gov.ua

Винуватець ДТП на трасі Куп’янськ – Кругляківка, в якій загинули двоє людей, до суду перебуватиме під вартою без права внесення застави.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася рано вранці 9 березня на виїзді з села Колесниківка Куп’янського району. Там зіткнулися Renault Megane і ЗАЗ «Славута». 68-річний водій і 65-річна пасажирка ЗАЗу від отриманих травм померли на місці.

29-річний водій Renault отримав черепно-мозкову травму та травмував грудну клітку. Як з’ясувалося пізніше, він керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За санкцією статті йому загрожує до 10 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, обидві машини були понівечені, й рятувальникам довелося діставати з них тіла та живого водія за допомогою спеціальних інструментів.