Вибори повинні відбутися якомога швидше – Терехов

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив, що зацікавлений в якнайшвидшому проведенні виборів.

Про це Харків Times дізнався з інтерв’ю Терехова виданню “Букви”.

“Вибори повинні відбутися якомога швидше. Я зацікавлений у цьому. Чому? Тому що харків’яни повинні вибрати свого мера. Стабільність – це сьогодні важливо. Тут і позиція Геннадія Адольфовича, і моя завжди була чіткою: політику – вбік. Місту потрібен хороший менеджер, той, хто вміє і буде ефективно працювати. І харків’яни повинні вибрати цю людину якнайшвидше”, – сказав він.

Терехов підкреслив, що буде продовжувати працювати для міста, “а політики хай грають у політику”.

Він повідомив також, що не обговорював з президентом Володимиром Зеленським дату виборів.

“Дуже цікаво було спостерігати, що пишуть у соцмережах. Ось приклад: ми вже вийшли, Президент сідає в авто їхати в аеропорт, і в цей час мені показують пост, що відбувається, мовляв, моя зустріч з Президентом щодо входження в партію “Слуга народу” або представництва і так далі”, – зазначив він.

Відповідаючи на питання про можливе призначення його главою облгоспдміністраціі після Олексія Кучера, Терехов сказав: “Була така, як я розумію, ідея. Але можу вам сказати абсолютно точно, що для мене пріоритет міста Харкова був і залишається вище. Я маю на увазі, що сьогодні мені цікаво, мені здорово працювати в місті Харкові, я себе відчуваю тут на своєму місці. Це мій дім. Харків завжди був моїм домом, і я хочу зробити з нього найкраще місто для життя, роботи й створення сім’ї”.

Повний текст інтерв’ю читайте: Секретар Харківської міськради Ігор Терехов: Кернес, я, Аваков, Шумілкін, ми були «одне середовище»