Поліцейські викрили організатора Telegram-каналу зі збуту наркотиків в Красноградського районі

Фото: hk.npu.gov.ua

28-річний житель Дніпропетровської області за допомогою Telegram-каналу організував мережу зі збуту наркотиків і психотропів на території Краснограда і Красноградського району Харківської області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Під час обшуків, в тому числі за місцем проживання зловмисника, правоохоронці вилучили згортки з різними наркотиками і психотропними речовинами, електронні інформаційні системи, якими користувався чоловік. А також автомобіль, на якому він перевозив наркотики.

Проводиться розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Слідство встановлює всіх учасників злочинної схеми. Вирішується питання про повідомленні правопорушника про підозру у вчиненні кримінального злочину і обрання запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, Київський районний суд. Харкова 15 лютого призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна двом чоловікам, які організували інтернет-магазин з продажу наркотиків.

Фото: hk.npu.gov.ua