SkyUp відновлює рейси з Харкова до Грузії

Фото: hrk.aero

Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines відновлює перельоти до Грузії, яка з 1 березня дозволила в’їзд українським туристам.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі аеропорту «Харків».

27 квітня поновлюються прямі рейси до Тбілісі. Вони виконуватимуться двічі на тиждень, щовівторка та щоп’ятниці, час подорожі складатиме 3 години. Вартість квитків в один бік без урахування багажу — від 2 137 гривень.

28 травня, відкриються перельоти до Батумі. Вони доступні щопонеділка та щоп’ятниці. Час подорожі складатиме 2 години 30 хвилин. Вартість в один бік без урахування багажу — від 2 276 гривень.

В’їзд до Грузії можливий за наявності негативного ПЛР-тесту на COVID-19.

У квітні-травні SkyUp Airlines також планує відновити рейси до Барселони (Іспанія), Бургаса (Болгарія), Праги (Чехія) та Ріміні (Італія). Крім цього, компанія оголосила про відкриття нових напрямків.

Харківський аеропорт очікує на запуск рейсів до Братислави (Словаччина), Ларнаки (Кіпр), Родоса, Іракліона (Греція), Тирани (Албанія) та Тівата (Чорногорія).

Як повідомляв Харків Times, авіакомпанія SkyUp 27 травня повернеться на лінію Харків-Одеса. Рейси заплановані чотири рази на тиждень.