Витрати на реконструкцію Харківського зоопарку збільшилися на 523,5 млн грн

Фото: mykharkov.info

24 лютого на третій сесії Харківської міської ради VIII скликання депутати внесли зміни до бюджету Харківської міської територіальної громади на 2021 рік.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За інформацією заступника Харківського міського голови – директора Департаменту бюджету і фінансів Тетяни Таукешевої, на 139,2 млн грн збільшилися витрати на освіту. В тому числі на придбання навчально-комп’ютерних комплексів, встановлення автоматичної пожежної сигналізації, заміну вікон, ремонт покрівлі та капітальний ремонт установ освіти.

На виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, додатково спрямовано 7,3 млн грн.

Також збільшилися видатки на відшкодування вартості за пільговими рецептами хворим, які страждають на інсулінозалежний тип цукрового діабету, в сумі 10 млн грн.

На розробку проєктно-кошторисної документації та розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво фізкультурно-оздоровчого споруди «Льодова арена» спрямовано 12,8 млн грн, на поточний ремонт установ культури – 1,9 млн грн.

На підготовку ділянки під будівництво третьої лінії Харківського метрополітену від станції «Метробудівників» до станції «Одеська» передбачено 15 млн грн.