У Харкові біля супермаркету застрелили чоловіка (відео)

22 лютого, приблизно о 19.40 в Харкові біля входу в супермаркет АТБ, на провулку Отакара Яроша, 20 було застрелено чоловіка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в соцмережах, пізніше цю інформацію підтвердили в прес-службі Нацполіціі області.

“22 лютого о 19:40 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Отакара Яроша чути звук пострілу.”, – розповіли в прес-службі.

На місці події працюють криміналісти. Поліцейські здійснюють огляд місця події, збирають речові докази, встановлюють і опитують свідків. Проїзд біля будинку №20 по Отакара Яроша обмежено.

Інформація про даний факт зареєстрована в Єдиному обліку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські оголосили в Харкові спецоперацію «Сирена».

Суспільне з посиланням на директора Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашту повідомляє, що чоловік був убитий пострілом в голову.

За інформацією харківського Telegram – каналу ХХарьков, біля супермаркету застрелили харківського ювеліра, власника приватної фірми, яка займається виробництвом і реалізацією ювелірних виробів з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння.