Харків’янин став чемпіоном України з боксу серед юніорів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Збірна Харківської області завоювала золоту та чотири бронзові медалі на чемпіонаті України з боксу серед серед чоловіків і жінок до 22 років. Турнір, в якому брали участь спортсмени з 18 регіонів України, відбувся з 8 по 14 лютого в Чернівцях.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

Чемпіоном України в ваговій категорії до 75кг став харківський боксер Богдан Толмачов. На шляху до золотої медалі він впевнено переміг чотирьох суперників, одного з них здолав достроково, а інших, у тому числі у фіналі Івана Папакіна з Київської області, – з рахунком 5:0.

Бронзові медалі чемпіонату вибороли: Данило Катехін (вагова категорія – до 52кг), Роман Васютін (вагова категорія – до 81кг), Родіон Морозов (вагова категорія – до 91кг), Олена Іванісова (вагова категорія – до 48кг).

За результатами національної першості буде сформований склад збірної України, який представлятиме нашу країну на чемпіонаті Європи, проведення якого планується наприкінці травня цього року в Італії.

Як повідомляв Харків Times, харківські спортсмени завоювали дві золоті медалі на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, що пройшов у столиці Болгарії Софії.