Поліція знову шукає 14-річну зниклу (фото, доповнено)

Ілюстративне фото

Поліція знову шукає зниклу 14-річну дівчинку – 11 лютого після уроків не повернулася додому мешканка райцентру Первомайський Марія Ушакова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

О 14:50 після закінчення уроків Марія вийшла з ліцею №2, але додому так і не дійшла.

Прикмети дівчинки: зріст 160-165 см, середньої статури, волосся каштанове, очі сіро-зелені, на правій щоці має родимку.

Марія була одягнена у синю куртку з опушкою на капюшоні, сіру шапку з помпоном та блискітками, сірий шарф, коричневі штани, білий светр з візерунком коричневого кольору, чорні чоботи. З собою у дівчинки був рюкзак чорного кольору.

Пізніше в чаті пошукової волонтерської групи “Мілена” з’явилася інформація про те, що камери відеоспостереження зафіксували дівчину на залізничному вокзалі в Харкові о 19:15. Куди вона попрямувала далі – невідомо. У прес-службі Нацполіціі області підтвердили цю інформацію.

Крім того, користувачка, яка назвалася сестрою зниклої, повідомила, що в Харкові у дівчини є родичі, але вона не знає, де вони живуть. Сім’я дівчини віруюча, вона бувала в Харкові “тільки в монастирях і в дельфінарії”. Відомо, що в день зникнення вона забрала з школи змінний одяг.

Якщо кому-небудь щось відомо про долю Марії, поліція просить повідомити про це за телефонами: (05748) 3-21-12, (066) 834-05-82 (чергова частина), (068) 085-41-91 (ювенальна превенція), (066) 615-81-70 (сектор кримінальної поліції) або до служби «102».

Як повідомляв Харків Times, 11 лютого поліція знайшла зниклу 9 лютого 14-річну мешканку села Іванчуківка Ізюмського району області. Виявилося, що дівчинка весь цей час перебувала у райцентрі Балаклія в свого хлопця.