На вулиці Руставелі провалилася вантажівка

12 лютого приблизно о 11:20 в Харкові по вулиці Руставелі вантажний автомобіль Volvo провалився в яму на тротуарі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції Харківської області.

За даними поліції, водій виїхав на тротуар, але асфальтове покриття пішохідної доріжки не витримало, і під передніми колесами фури утворився провал. Volvo міцно застряг в створеній ним самим ямі.

В результаті події рух по вулиці Руставелі виявилося заблокованим.

За інформацією патрульних, водій порушив вимоги п. 1.5, п. 2.3.б і п. 11.13 ПДР України, ст. 14 Закону України “Про дорожній рух” та завдав матеріальних збитків балансоутримувачу дорожнього об’єкта.

На водія інспектори склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 139 КУпАП (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення). Протокол буде спрямовано на розгляд суду.

За інформацією Telegram-каналу Типове ХТЗ, для того, щоб витягнути вантажівку, довелося підігнати автокран, і з його допомогою робітники почали визволяти Volvo з пастки.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 19 січня в Шевченківському районі Харківської області рятувальники двічі приходили на допомогу водіям застряглих на засніжених дорогах вантажівок.