Негода у Харківській області: закриті школи й Коротич без електрики

Фото: kharkivoda.gov.ua

У Харківській області триває боротьба із заметами та ліквідація наслідків негоди.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної держадміністрації.

Зокрема, у селищі Коротич Харківського району області вранці сьогодні, 9 лютого, через дерево, що впало на дроти, стався обрив електромереж і без світла залишилися більше тисячі абонентів. За відомостями АТ «Харківобленерго», світла немає також у частині сусідніх з Коротичем селищ Пісочин і Рай-Оленівка.

Крім того, в області сьогодні не працює ряд шкіл. Рішенням місцевих комісій з надзвичайних ситуацій припинено навчання у Вовчанській, Сахновщинській та Шевченківській територіальних громадах. А у Богодухівському районі «через ускладнення руху на дорогах комунальної власності призупинили рух шкільних автобусів у два навчальних заклади».

«Станом на 07:00 для забезпечення проїзду на дорогах загального користування місцевого й державного значення залучено 179 одиниць спеціальної техніки та 220 робітників філій «Харківський облавтодор», – повідомили у Службі автодоріг області. На дороги висипали більше півтисячі кубометрів протиожеледної суміші та тони технічної солі.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 9 лютого, у Харкові більше двох тисяч співробітників комунальних підприємств прибирають сніг у парках, скверах і на внутрішньоквартальних територіях.