Війна в Україні: чотири порушення, один поранений

За минулу добу, 4 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу Південного, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл українських позицій з 82-мм міномета та стрілецької зброї.

В результаті обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається медична допомога.

У районі населеного пункту Кримське був виявлений факт інженерного обладнання позицій противника в бік наших підрозділів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу Водяного на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вчинили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. А недалеко від Павлополя окупанти відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

З початку поточної доби, 5 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню: біля Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає», — йдеться в повідомленні.