Мешканку Лозової затримали за спробу незаконно потрапити до РФ

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

25 січня прикордонний наряд відділу “Дергачі” Харківського загону затримав 43-річну жительку м. Лозова за спробу незаконного перетину кордону.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Східного регіонального управління ДПСУ.

Прикордонники помітили лозівчанку біля українсько – російського кордону, вона прямувала в бік РФ. З собою жінка мала документи, що підтверджують особу.

Прикордонникам затримана пояснила, що йшла до матері, яка проживає в РФ. За словами лозовчанкі, перейти кордон, як належить за законом, вона не могла через відсутність закордонного паспорта.

На порушницю прикордонники склали адмінпротокол за ст. 204 – 1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. Лозівчанці загрожує штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3 400 до 7 100 грн) або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. Міру покарання для порушниці обере суд.

Як повідомляв Харків Times, в пункті пропуску «Гоптівка» 52-річний громадянин Туреччини, який пішки прямував з Росії в Україну, намагався підкупити співробітників Харківського прикордонного загону.