Пожежа в квартирі на Салтівці мало не вбила сусіда

У суботу ввечері сталася пожежа в квартирі на сьомому поверсі однієї з салтівських багатоповерхівок. Дим заповнив сходові клітини, і рятувальникам довелося виводити на свіже повітря 26-річного жителя дев’ятого поверху.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

23 січня о 20:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку в Харкові за адресою: вул. Валентинівська, 35/81.

До місця події було направлено чотири відділення служби порятунку на автоцистернах та одне відділення на автодрабині. На момент прибуття пожежних в кімнаті та коридорі квартири на 7-му поверсі горіли домашні речі та різний мотлох. Площа пожежі склала близько 20 кв. м.

Через задимлення сходової клітки рятувальникам довелося вивести на свіже повітря 26-річного мешканця квартири на дев’ятому поверсі.

О 21:11 пожежу було локалізовано, а о 22:02 повністю ліквідовано. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв Харків Times, на початку грудня в будинку на проспекті Жуковського в Харкові на десятому поверсі виникла пожежа, в якій ледь не загинув господар квартири.