У Харкові засудили ревнивця за вбивство подруги

Фото: Фокус

Орджонікідзевський районний суд Харкова визнав винним 35-річного чоловіка в умисному вбивстві (ч. 1 ст.115 КК) своєї подруги і призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, вбивство засуджений вчинив на території гаражного кооперативу в Харкові. Він разом з своєю подругою приїхав сюди на автомобілі.

“Між ними виник словесний конфлікт, у ході якого дівчина вийшла з автомобіля та намагалась піти від нього. Чоловік, керуючи технічно-справним автомобілем, умисно здійснив наїзд на потерпілу, притиснувши її до металевих воріт аварійного виїзду з кооперативу.”, – розповіли в прокуратурі.

В результаті наїзду дівчина отримала сукупну травму грудей, живота, таза і нижніх кінцівок, ускладнену розвитком травматичного шоку, і померла.

Слідчі встановили, що відносини між обвинуваченим і дівчиною були складними і супроводжувалися постійними ревнощами з його боку.

У суді чоловік своєї провини не визнавав. Факту наїзду він не заперечував, однак наполягав, що стався нещасний випадок. Докази, представлені стороною обвинувачення, переконали суд, що в даному випадку відбулося вбивство.

Вирок суду не набув чинності, оскільки не сплив термін на його апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала пенсіонера, підозрюваного у вбивстві дружини з ревнощів.