У Харкові затримали наркодилера з 39 пакетами метадону

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові, на виході з поштового відділення, поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють в торгівлі наркотиками. У посилці, яку він отримав, лежали 39 згортків з метадоном.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

До поліції надійшла інформація про те, що місцевий житель займається збутом наркотиків. Досить довго оперативники збирали докази незаконної діяльності чоловіка. І нарешті 11 січня правопорушник одержав поштову посилку. На виході з поштового відділення його вже чекали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Харківського районного управління № 3.

В руках у 35-річного чоловіка була коробка. А в ній – 39 згортків з «речовиною, схожою на наркотичну», мобільний телефон і планшет.

Чоловік зізнався, що в пакунках знаходиться метадон, який він придбав для себе та на продаж.

Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

35-річного «комерсанта» затримано в порядку статті 208 КПК. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 11 січня в Харкові поліцейські вилучили у двох наркозакладників 9 марок ЛСД, 5 пакетів амфетаміну, 5 пакетів з речовиною рослинного походження та 50 грамів психотропу PVР.