Ускладнення руху на шляхах Харківської області немає – Служба автодорог

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Проїзд по державним дорогам Харківської області станом на ранок 26 грудня забезпечено, ускладнень руху немає.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Служби автомобільних доріг у Харківській області.

“Стан покриття на дорогах 26 грудня – мокре, оброблене протиожеледною сумішю”, – йдеться у повідомленні.

У першій половині дня 25 грудня спостерігались опади у вигляді снігу, мокрого снігу майже по всій території Харківської області. Вдень опади спостерігались переважно у вигляді мокрого снігу з дощем. З 17.30 по всій території області були опади у вигляді дощу, снігу з дощем та мряки. Близько 23:00 на більшості території області спостерігався туман. Температура коливалась вдень від -2 до +1, вночі від 0 до +2.

Станом на ранок 26 грудня на більшості території області спостерігається невеликий дощ, туман. Циклон вийде з області сьогодні вдень.

Виконуються роботи з розширення проїзної частини від талого снігу, обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та спуску води з проїзної частини.

Служба автодоріг попереджує водіїв, що у зв’язку з опадами та переходом температури через 0°С на дорогах області може утворитись ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем. “З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00 (цілодобово). Окремо дякуємо великовантажникам, які перечекали негоду на стоянках та місцях відстою для транспортних засобів, місце знаходження яких можна подивитись на Google карті“, – йдеться у повідомленні.