У гуртожитку харківського вишу побили іноземних студентів (відео)

Скриншот

В гуртожитку Харківського економіко-правового університету, розташованого в будівлі цього вишу на проспекті Гагаріна, в ніч з 24 на 25 грудня побили іноземних студентів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень у соцмережах.

На територію гуртожитку увійшла група людей і побила місцевих студентів. У соцмережах пишуть, що нападників було близько 30, потерпілих – 10. Підчас конфлікту нападники також розгромили туалет в гуртожитку. За деякими даними, потерпілі були арабами.

Відповідаючи на питання журналістів про цей інцидент, прес-служба Нацполіціі в області представила зовсім іншу картину події.

“25 грудня близько 00:45 до Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річного іноземця. Він розповів, що у нього виник конфлікт з 31-річним чоловіком на території університету. В результаті три чоловіки отримали тілесні ушкодженні та були доставлені до лікарні. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу”, – йдеться у повідомленні.

Представник прес-служби уточнила також, що 19 річний іноземець – студент вишу, а 31-річний чоловік – його співробітник. Усі постраждалі – іноземці.

Інших деталей події представник прес-служби не повідомила, заявивши, що “всі обставини конфлікту встановлюються”.