Поліцейські затримали громадянина Грузії за крадіжку грошей з автомобіля біля ТЦ “Барабашово” (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали раніше судимого громадянина Грузії за крадіжку грошей з автомобіля У Харкові. Зловмисники викрали з автівки рюкзак з грошима у сумі 8,5 тис. гривень. Інші учасники злочину встановлюються.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

24 грудня близько 15:20 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Миколи Манойла (біля ТЦ “Барабашово”) з припаркованого автомобіля Volkswagen невідомі викрали сумку з грошима.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво відділу. Поліцейські встановили, що з автівки зловмисники викрали рюкзак 26-річного чоловіка, в якому знаходилося 8,5 тис. гривень. Невідомі намагалися зникнути на автомобілі Opel. Їх помітив потерпілий і почав переслідувати, тоді зловмисники покинули своє авто та втекли.

“В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу одного з зловмисників. Ним виявився раніше судимий за грабіж 32-річний громадянин Грузії. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інші співучасники злочину встановлюються”, – йдеться у повідомленні.

Речові докази вилучені. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.