Компенсації отримають всі погорільці з Дворічанського району – обладміністрація

Фото: Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф

Всі постраждалі у вересні від пожеж на території Дворічанського району до нового року отримають компенсації, незалежно від наявності або відсутності в них правовстановлюючих документів на згоріле житло. Таке рішення було прийнято сьогодні на позачерговій II сесії Харківської облради VIII скликання.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

«Відповідні зміни до Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки 24 грудня підтримали депутати Харківської обласної ради», – йдеться у повідомленні.

Планується, що матеріальна допомога постраждалим буде виплачена до 31 грудня. Загальна сума виплат складе близько 2,4 млн гривень.

«Виплати з обласного бюджету отримають 22 людини, серед яких – господарі домоволодінь, які не мають документів про власність на втрачене житло, й особи, в яких постраждало нежитлове майно», – підкреслили в обладміністрації.

Як повідомляв Харків Times, на зустрічі з постраждалими від пожежі в вересні жителями Дворічанського району області, що відбулася 1 грудня у Харківській обласній державній адміністрації, чиновники пообіцяли вирішити питання компенсацій для тих домовласників, які не мають правовстановлюючих документів на згорілі будинки.