У харківській “підземці” затримали пасажира з героїном (фото і відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

17 грудня, приблизно о 14:00 на станції Харківського метрополітену “Південний вокзал” у 56-річного чоловіка виявили наркотики.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На пасажира, який перевозив заборонені речовини, вказав службовий собака. Під час огляду у чоловіка поліцейські вилучили 25 пакунків з героїном. Також при огляді його особистих речей виявили поліетиленовий пакет з таким же наркотиком і дві пластикові пляшки з речовиною рослинного походження вагою близько 150 грамів.

Вилучені речовини було направлено на експертизу, за результатами якої стало відомо, що в пакунках знаходилося 12 грам героїну.

Проводиться розслідування за ч. 3 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За рішенням суду чоловік знаходиться під вартою. Йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 12 листопада, 22-річний капрал поліції метрополітену відкрив стрілянину на станції метро “Наукова”.

У поліцейського стрільця з метро знайшли наркотики – Держбюро розслідувань.