Близькі Кернеса підтвердили його смерть

Близькі мера Харкова Геннадія Кернеса підтвердили інформацію про його смерті.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в Instagram дружини Кернеса Оксани Гайсинської і його сина Родіона Гайсинського.

“Кажуть, немає незамінних людей. Це брехня. Кожна людина незамінний для кого-то. Ти кращий з кращих! Любимо і сумуємо… Боляче дуже”, – написала Гайсинська.

“Live strong – жити сильним. Це був твій девіз по життю. Ти був найсильнішим і завжди боровся до кінця. Ти пішов з життя переможцем.

У дитинстві я запитав, чи можу я називати тебе татом? Ти відповів, що якщо це станеться, то ти будеш найщасливішою людиною на землі. Тоді я ще не розумів, що цим ти зробив мене найщасливішим сином. Я пишаюся тим, що ти мене виховав і зробив тим, хто я є сьогодні. Словами не передати біль втрати найближчої людини. Не було ані дня, щоб ми не бачилися або не спілкувалися по телефону, ти був моїм найкращим другом. Кентом, як ти говорив. Ти назавжди залишишся в моїй пам’яті як найбільш добрий, сильний і мудрий, ти знав вихід з будь-якої ситуації і ніколи не опускав руки. Людина з феноменальною пам’яттю, поглядом, який помічає кожну дрібницю. Зразок для наслідування, легенда. З тобою піде ціла епоха. Я люблю тебе, тату “, – написав Родіон Гайсинський.

Як повідомляв  Харків Times, раніше друг Геннадія Кернеса бізнесмен Павло Фукс повідомив в Telegram, що Кернес помер в ніч з 16 на 17 грудня в німецькій клініці «Шаріте».