«Мій Харків» можна завантажити ще в одному магазині додатків

Фото: city.kharkov.ua

Додаток «Мій Харків» тепер можна завантажити у «Huawei AppGallery», який входить до топ-3 світових магазинів додатків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У «Мій Харків» вже інтегровані «Портал електронних сервісів»; «Портал харків’янина»; електронна черга до центрів надання адміністративних послуг, «Прозорий офіс» та «Будинок нерухомості»; сервіси для передачі даних лічильників та сплати за комунальні послуги.

Завантажити «Мій Харків» можна у «Huawei AppGallery»«AppStore» та «Google Play». Також за посиланням доступна веб-версія.

«Мій Харків» – це застосунок, який інтегрує в собі різноманітні сервіси. З моменту впровадження веб-версію застосунку відвідали понад 350 тис. разів, 20 тис. разів передали дані лічильників, 420 разів сплатили за житлово-комунальні послуги, 740 разів харків’яни скористалися електронною чергою для отримання адмінпослуг.

У планах – авторизація у системі «Helsi.me» для запису на прийом до лікаря; інтеграція з застосунком «Е-паркування» для сплати паркування без створення особистого кабінету; впровадженням можливості виклику майстра для перевірки або повірки лічильників; автоматизація пуш-повідомлень для отримання нагадування щодо необхідності передачі даних лічильників або візиту до центру надання адміністративних послуг, а також до Будинку нерухомості.

Як повідомляв Харків Times, всі бажаючі змогли протестувати додаток “Мій Харків”, який стане втіленням міста в смартфоні.