Двоє озброєних чоловіків у масках пограбували жителя Солоницівки

Фото: hk.npu.gov.ua

Вночі 12 грудня в селищі Солоницівка двоє чоловіків, одягнені в чорні маски і озброєні ножем увірвалися до квартири місцевого жителя і пограбували його. Одного грабіжника поліцейські затримали.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За словами потерпілого, злочин було скоєно о 3:37, після чого чоловік одразу звернувся до поліції. Він розповів, що в його квартиру зайшли двоє чоловіків у чорних масках і, погрожуючи ножем, почали вимагати гроші. Злякавшись за своє життя, потерпілий віддав нападникам свою барсетку, в якій були 30 тисяч гривень і документи на його автомобіль.

Після скоєння розбою нападники втекли, тілесних ушкоджень потерпілому вони не заподіяли.

Через кілька годин поліцейські затримали одного з нападників. Ним виявився 49-річний житель смт. Солоницівка. У нього було вилучено речові докази. Поліцейські встановлюють, особу і місцезнаходження другого грабіжника.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали 27-річного співробітника автомийки, який напав на колегу і викрав з підприємства чужий автомобіль Toyota.