Рецидивістові, який побив та зґвалтував пенсіонерку, загрожує до 10 років в’язниці

Фото: khar.gp.gov.ua

У Харкові слідчі повідомили про підозру раніше судимому 31-річному чоловікові за фактом розбою і згвалтування, вчинених повторно (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 152 КК України).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Вранці 9 грудня на вулиці Монюшка в Слобідському районі Харкова підозрюваний напав на 72-річну жінку, яка йшла на роботу. Він вдарив пенсіонерку по голові, потім затягнув в підвал житлового будинку та зґвалтував. Після чого забрав особисті речі потерпілої, при цьому кілька разів ударивши літню жінку в обличчя.

Правоохоронці затримали ґвалтівника по гарячих слідах. Встановлено, що затриманий кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення умисного вбивства, розбою і згвалтування.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, співробітники карного розшуку спільно з патрульними поліцейськими викрили та затримали покидька, який 9 грудня напав на 72-річну харків’янку.