Вночі в Харкові згорів швейний цех

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вночі на вулиці Фонвізіна в Харкові загорілася виробничо-господарська будівля, в якій розташовані кілька приватних швейних цехів. Рятувальники швидко локалізували пожежу, але повністю загасити не змогли до ранку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Управління ДСНС області.

Сигнал про пожежу на вулиці Фонвізіна, 18 надійшов 6 грудня о 1:17.

На місце було направлено 4 пожежно-рятувальні підрозділи на автоцистернах. Відразу після прибуття керівник гасіння пожежі запросив додаткові сили.

Вогонь палахкотів на другому поверсі в швейному цеху. Горіло обладнання, текстильна сировина та готова продукція. Площа пожежі склала близько 250 кв. м. Специфіка виробництва та будівлі сприяли високій температурі горіння та сильному задимленню.

Всього до ліквідації даної пожежі було залучено 8 пожежних автоцистерн, автомобіль першої допомоги, автодрабина, автомобіль газодимозахисної служби та близько 50 чоловік особового складу ДСНС. Працювало 6 ланок газодимозахисників, у вогнище пожежі подано 7 пожежних стволів.

В результаті оперативних дій рятувальників вогонь не поширився на велику площу, він був локалізований о 01:35. На момент публікації ще тривали роботи з ліквідації окремих осередків горіння.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

Як повідомляв Харків Times, 1 грудня рятувальники погасили пожежу у виробничому приміщенні на вулиці Антоніна Сохора, 1 в Основ’янському районі Харкова.