Мерія розповіла про новий тролейбусний маршрут на Жихор

Фото: www.city.kharkov.ua

З понеділка, 7 грудня тролейбусний маршрут №49 “Жихор (вул. Кутаїська) – вул. Університетська” працюватиме у тестовому режимі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Шлях проходження тролейбусного маршруту №49:

  • в бік розворотного кола “вул. Університетська”: Жихор (вул. Кутаїська) – Сімферопольське шосе – Мереф’янське шосе – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – пров. Подільський – вул. Кузнечна – вул. Університетська;
  • у зворотньому напрямку: вул. Університетська – вул. Кузнечна – пров. Лопатинський – пров. Соляниківський – пров. Подільський – вул. Вернадського – пр. Гагаріна – Мереф’янське шосе – Сімферопольське шосе – Жихор (вул. Кутаїська).

Початок роботи маршруту – о 5:30 (Жихор), закінчення – 22:51.

“Поки на маршруті працюватимуть два тролейбуси з можливістю автономного ходу (на батареях, без контактної мережі). У міру надходження нових тролейбусів і введення їх в експлуатацію кількість одиниць на маршруті, відповідно до пасажиропотоку, буде збільшуватися, а інтервали руху – скорочуватися”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові з 7 грудня пустять тролейбусний маршрут, який сполучатиме селище Жихор з проспектом Гагаріна