Вимагачі намагалися відібрати у харків’янина квартиру

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція викрила групу осіб, які намагалися відібрати у чоловіка квартиру. Він нібито заборгував 50 000 гривень. Одного з вимагачів затримано на місці злочину.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

До управління стратегічних розслідувань Нацполіції області звернувся харків’янин. Він розповів, що невідомі особи погрожують йому та вимагають повернути 50 000 гривень, які він нібито заборгував, а також переоформити на них свою квартиру.

Поліція встановила зловмисників. Ними виявилися жителі Харкова, неодноразово судимі за крадіжки, грабежі та злочини, пов’язані з наркотиками. Залякуванням і побиттям вони вимагали гроші як з платоспроможних громадян, так і з соціально незахищених.

У суботу, 28 листопада, одного з вимагачів було затримано під час отримання чергової частини «боргу». Поліцейські вилучили в нього отримані кошти, паспорт на ім’я потерпілого, ніж і балон зі сльозогінним газом.

Чоловікові повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області СБУ знешкодила злочинну групу, яка тероризувала місцевих жителів. Організував групу 49-річний житель Дергачівського району.