На Московському проспекті лобове зіткнення (доповнено)

Вчора, 28 листопада, о пів на восьму вечора на Московському проспекті в районі площі Захисників України лоб в лоб зіткнулися Daewoo Lanos (таксі «3040») і Skoda Octavia. Рятувальники деблокували водія таксі з понівеченої автівки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів розтиснули понівечений кузов Daewoo Lanos і витягли травмованого водія. Після цього бригада швидкої медичної допомоги забрала його до лікарні.

Автомобілі рухалися Московським проспектом назустріч один одному. Що спричинило їх зіткнення, поки невідомо. Правоохоронці з’ясовують усі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди.

Як уточнили в прес-службі Нацполіції області, за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв Харків Times, 21 листопада на трасі Харків — Дніпро маршрутка врізалася в фуру. Рятувальникам довелося вирізати водія і пасажирку з мікроавтобуса. Постраждалих доставили до міської лікарні Краснограда.