У Харкові затримали закладника з 50 пакетами флакки

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали 31-річного чоловіка, який намагався зробити закладки наркотиків на провулку Речицького в Харкові. При огляді в його автівці було знайдено 50 пакетиків з речовиною PVP.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Затриманий зізнався, що розкладав заборонені препарати за заздалегідь вказаними адресами. Під час огляду автомобіля, який знаходиться в користуванні зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили 50 полімерних пакунків з порошкоподібною речовиною зеленого кольору, яка, за словами затриманого, є особливо небезпечним психотропним засобом PVP.

Немишлянський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК. Йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові на Холодній горі поліцейські затримали чоловіка, який збував наркотики через «закладки». Нелегальним бізнесом він займався протягом останніх трьох місяців в різних районах Харкова.