На Гольдбергівській BMW на смерть збив жінку на пішохідному переході

26 листопада близько 6:30 в Харкові на по вулиці Гольдбергівській сталася аварія, в результаті якої загинула жінка-пішохід.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Попередньо встановлено, що жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, збив автомобіль BMW під керуванням 52-річного водія. Медики “швидкої допомоги”, яких викликали на місце події, констатували смерть 54-річної харків’янки.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Основ’янського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію поліції за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада, приблизно о 14:50 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау. В результаті аварії пішоходу відірвало голову.

У той же день поліція затримала 25-річного водія автомобіля Mercedes-Benz E200, який на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау.

25 листопада Київський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід для 25-річного Халілзаде Ісмаїла Ельчіна огли, водія автомобіля Mercedes-Benz, підозрюваного в ДТП, в результаті якої пішоходу відірвало голову.